luni, 25 ianuarie 2010

CEVA DULCE !!!


Bun si dulce pentru dupa amiezele de iarna, alaturi de o ceasca de cacao cu lapte. Nu spun ca este chiar foarte usor de "construit", dar nici foarte greu. Totul este sa ai rabdare si, de ce nu, imaginatie!
Incercati!
Faceti un pandispan din 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina si 4 linguri de ulei.Cei mai rabdatori, pot bate albusurile separat si sa le adaugate la amestecul initial.
Tapetati o tava cu hartie de copt, turnati amestecul si dati la cuptor circa 20 de minute. Scoateti pandispanul pe un servet umed si rulati usor.
Cat se coace pandispanul, amestecati 4 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pudra, o lingura de faina si cu 200 ml sampanie. Amestecati-le bine pe bain-marie, pana devin o crema consistenta dar aerata. Si asa va deveni din datorita sampaniei!
Desfaceti usor rulada de pandispan, ungeti-o cu un strat subtire de gem si cu crema.
Rulati-o iar si "manjiti-o" pe deasupra cu putina frisca. Pentru aspect comercial, o puteti pudra si cu putina cacao. Nu-i strica!
Rezultatul? O bunatate care va deveni unul din deserturile preferate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu